JASMIN STAVROS POKAZAO DA JE PRAVI BORAC: Pjevač ne gubi nadu, iako ga stravično boli, iz bolnice je poručio...

“Ide na bolje, premda me još uvijek jako boli”, izjavio je Stavros iz bolničkog kreveta.

  • Estrada

  • 17. Apr. 2023  

  • 1

Popularni hrvatski muzičar Jasmin Stavros i dalje se nalazi u bolnici Rebro u Zagrebu, gdje se liječi od raka kostiju. Glazbenik se u bolnici liječi terapijama zračenjem, a sada je otkrio kako bi sve trebalo biti gotovo do početka ljeta.

“Ide na bolje, premda me još uvijek jako boli”, izjavio je Stavros iz bolničkog kreveta.

Stavros je bolničkim hodnicima uhvaćen u trenucima odmora te nije bio raspoložen za davanje detaljnijih izjava. Podsjetimo, teška bolest Stavrosu je dijagnosticirana prije samo dva mjeseca, nakon čega se glazbenik prvo liječio u Vinogradskoj bolnici, a zatim je prebačen u bolnicu Rebro na vlastiti zahtjev, ali i po preporuci liječnika.

“Ide na bolje, premda me još uvijek jako boli. Idem na terapije zračenjem, a sve bi trebalo biti gotovo do početka ljeta”, rekao je Stavros za Večernji.

O svojem liječenju u bolnici Rebro, Stavros nije htio iznositi detalje, no ranije je otkrio kako je stalno u bolnici.

“Loše se osjećam, bole me leđa, sve. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne”, priznao je glazbenik.

Ugledni zagrebački specijalist radioterapije i onkologije, prof. dr. Fedor Šantek izjavio je da se Stavros bolje osjeća te da je dobio ortozu za leđa kako bi bolje mogao sjediti. “Na sreću, jaki bolovi koje je do nedavno imao puno su se smanjili što je dobro, a o svemu ostalome vam zbog zaštite pacijenta ne mogu govoriti”, izjavio je dr. Šantek.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...