ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ UPOZORAVA: „Plan Milorada Dodika je da u dogledno vrijeme podijeli…“

Finansijska panika i kumovsko-kineski interesi.

  • Vijesti

  • 19. Apr. 2023  

  • 5

Vladi bh. entiteta Republika Srpska dug od oko milijardu maraka došao je na naplatu. Potjera za novcem je panična, a zaduženja velika. Nakon zaduživanja na Londonskoj berzi premijer tog bh. entiteta Radovan Višković se zaputio put Kine da ponudi obveznice RS-a za kredit.

Kineski kredit za RS bi značio i dužničko ropstvo, čak i mogući bankrot, no to ne zabrinjava Viškovića. Jedino gdje novca ne smije zafaliti, pa makar se i nezakonito obezbijedilo 100 miliona je za kumovu zgradu koja jedino po svim gabaritima odgovara UIOBiH.

Finansijska panika i kumovsko-kineski interesi.

U prilogu FTV-a pogledajte kakav scenarij predviđa državni parlametarac Šemsudin Mehmedović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...