O OVOME BRUJI ITALIJA: Pogledajte šta se događalo na Meazzi kada je iz igre izašao Edin Džeko…

U finalu Lige prvaka gledat ćemo jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine, jer je Džekin Inter prošao u polufinale u kojem fa čeka Krunićev Milan.

  • Sport

  • 20. Apr. 2023  20. Apr. 2023

  • 0

Inter i Benfica pružili su fantastičnu revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka koja je završena neriješenim rezultatom 3:3.

Na kraju je Inter prošao dalje zbog pobjede od 2:0 u prvom susretu u Portugalu.

Iako nije postigao pogodak i prekinuo niz od 19 mečeva bez pogotka, kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko pružio je sjajan meč.

Iz igre je izašao u 76. minuti kada ga je zamijenio Lukaku, a ispraćen je uz velike aplauze i skandiranje navijača sa tribina.

Video pogledajte OVDJE.

U finalu Lige prvaka gledat ćemo jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine, jer je Džekin Inter prošao u polufinale u kojem fa čeka Krunićev Milan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...