NEŠIĆ UPUTIO TEŠKE RIJEČI JELENI TRIVIĆ: “Obična kradljivica mandata, poslaničkih i odborničkih..."

(...) Kako je sada taj Dubravac za nju prihvatljiv, a nije bio kada je glasao za sve odluke DNS.

  • Mini market

  • 20. Apr. 2023  20. Apr. 2023

  • 4

Nenad Nešić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine i predsjednik DNS-a odgovorio je Jeleni Trivić, predsjednici Narodnog fronta koja je danas ranije pozvala MUP Republike Srpske da spriječi Nešića u "suludim namjerama" misleći pritom na protestno okupljanje članova DNS-a 22. aprila ispred kuće Željka Dubravca koji je napustio ovu stranku i prešao u novoosnovanu partiju kod Trivić.

“Ako policija kojoj je prijavljena namjera okupljanja pristalica Nenada Nešića pred kućom Željka Dubravca, zakazana na društvenim mrežama za 22. 04. u 15:00 sati, ne ponudi jasne bezbjednosne garancije i spriječi planirano okupljanje, onda nama u Narodnom frontu ne predstoji ništa drugo nego da branimo iskonsku slobodu i pravo svakoga čovjeka na politički stav i opredjeljenje, te da se okupimo na cijelodnevnmo druženju kod našeg saborca, kolege i prijatelja braneći tu slobodu”, navela je ranije danas Trivić. 

Nešić je Trivić odgovorio na Facebooku te iznio niz teških optužbi na njen račun.

“Lažljivica i kradljivica mandata. Trivić je ružno počela sa strankom i pokazala da nije nikakav novi početak. Radi se o običnoj kradljivici mandata, poslaničkih i odborničkih. Kako je sada taj Dubravac za nju prihvatljiv, a nije bio kada je glasao za sve odluke DNS, kao što je bila odluka o samostalnom nastupu na izborima?”, upitao je Nešić.

Zatim je podsjetio da je Dubravac glasao za to da Radislav Jovičić bude kandidat DNS-a za predsjednika RS, a za kojeg je Trivić, kako kaže, govorila da je Trojanski konj.

“Ona je obični makijavelista, spremna da gazi preko mrtvih da bi došla do cilja, otimajući sve što joj dođe pod ruku, koristeći nemilice sredstva. Obična lažljivica, kradljivica mandata, manipulator finansijskim sredstvima koja dolaze izvan Republike Srpske i vrijeme je da narodu položi račune”, naveo je.

ЛАЖЉИВИЦА И КРАДЉИВИЦА МАНДАТА Тривићева је ружно почела са странком и показала да није никакав нови почетак. Ради се о...

Objavljuje Nenad Nešić - Ненад НешићČetvrtak, 20. travnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...