NENO BELAN SVE IZNANADIO: "Nažalost, moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati" (FOTO)

Obožavatelje je nasmijalo kako se u opisu našalio na račun svog ljubavnog života.

  • Estrada

  • 20. Apr. 2023  

  • 1

Pjevač Neno Belan našalio se na račun svog ljubavnog života na društvenim mrežama.

Nekoliko je dana bio u Londonu, gdje je prisustvovao koncertu Eltona Johna u sklopu njegove oproštajne turneje. Belan je često fotografirao na putovanju, pa je tako na Facebooku objavio fotografiju iz četvrti Camden, gdje je pozirao s kipom prerano preminule Amy Winehouse.

Obožavatelje je nasmijalo kako se u opisu našalio na račun svog ljubavnog života.

"Nažalost moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati, naši putevi su se razišli, al za vrijeme mog nedavnog boravka u Londonu upoznao sam jednu nevjerojatnu ženu, i na moju veliku radost kliknuli smo obostrano, i mojoj sreći sad opet nema kraja", napisao je u opisu fotografija na kojima pozira s kipovima Amy i žene u Sloveniji.

na zalost moja sreca sa Slovenkom nije uspjela potrajat, nasi putevi su se razisli, al za vrijeme mog nedavnog boravka u...

Objavljuje Neno BelanSrijeda, 19. travnja 2023.

Belan inače ne govori o svom ljubavnom životu pa je i ovaj šaljivi pristup bio pravo iznenađenje za obožavatelje. O njegovom privatnom životu zna se da to da ima kćer Nikolinu, koju je dobio s bivšom suprugom Marijom, piše Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...