"VOLIM TAJ RETRO ZVUK": Neno Belan ima spot za novu pjesmu, pogledajte kako se snašao u ulozi karatiste i... (VIDEO)

Muzičar je otkrio i da je pjesmu napravio kako bi upravo njome otvorio slavljenički koncert u zagrebačkoj Areni.

  • Estrada

  • 29. Maj 2023  

  • 0

Novi singl Nene Belana i njegovih Fiumensa Žuti semafor dobio je spot. "Ispričavam se publici što sa spotom kasnimo dva mjeseca, no nadam se da će joj bez obzira na to biti zanimljivo pogledati ga", poručio je muzičar.

U spotu se Belan našao u ulogama karatista i vrtlara. Uz njega se u glavnoj ulozi pojavljuje i Lara Brkić, pole dance instruktorica. Pjesma Žuti semafor donosi retro power-pop zvuk 80-ih.

Uskoro će proslaviti 40 godina karijere

"Volim taj retro zvuk u svim oblicima, pa sam se tako još davnih 80-ih bavio zvukom 60-ih i imao velikog uspjeha u tome, a evo, sad, 2020-ih se bavim zvukom 80-ih i pokušat ću ga približiti mlađoj generaciji. Ja ga donosim na neki novi, moderan način", izjavio je Belan.

Muzičar je otkrio i da je pjesmu napravio kako bi upravo njome otvorio slavljenički koncert u zagrebačkoj Areni, koji će se održati 8. marta 2025. godine povodom proslave 40 godina njegove karijere.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...