SCENA O KOJOJ BRUJI ITALIJA: Mourinhov pomoćnik napravio haos, pogledajte kako je sve završilo…

Utakmicu u Rimu obilježio je incident.

  • Sport

  • 21. Apr. 2023  

  • 0

Nogometaši Rome posljednji su polufinalisti Europske lige, oni su u uzvratnom susretu četvrfinala na svom terenu savladali Feyenoord sa 4-1 nakon produžetka i tako nadoknadili 0-1 poraz iz prve utakmice u Rotterdamu.

Utakmicu u Rimu obilježio je incident. Naime, Salvatore Foti, pomoćnik Josea Mourinha na klupi Rome, isključen je u 32. minuti susreta.

Napadač tima iz Rotterdama Santigao Gimenez uzeo je loptu u ruke kod aut linije, pred klupom Rome, a trener Foti krenuo je  da mu uzme lopte, nakon čega ga je rukom udario u lice.

Meksikanac je pao kao “pokošen”, iako nije bilo riječi o strašnom udarcu, kako je to odglumio Gimenez, a Mourinhov pomoćnik dobio je crveni karton.

Video pogledajte na OVDJE. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...