UDALA SE IZ ZABAVE ZA POZNANIKA SA INTERNETA: Sve je išlo po planu, dok ljubav nije umiješala prste

U internet moru pojavila se Danielle, koja se svojim snimkom nadovezala na njegov u kome je dala do znanja da je spremna na tako nešto.

  • Šareni svijet

  • 21. Apr. 2023  

  • 0

Neke ljubavi se dogode slučajno, a ljubav Gunnara i njegove žene Danielle, dogodila se planirano, ali i spontano.

Gunnar je na svom profilu na društvenim mrežama objavio video u kome traži sebi suprugu. Tačnije, naglasio je kako želi da uradi nešto nesvakidašnje i da je spreman da u Las Vegasu stupi u brak sa nepoznatom djevojkom i da mu se zainteresovane jave porukom.

U internet moru pojavila se Danielle, koja se svojim snimkom nadovezala na njegov u kome je dala do znanja da je spremna na tako nešto. Odmah potom se predstavila i rekla:

"Želim ovo da uradim jer je život jedna velika igra i ko zna koliko ćemo biti ovdje, zato, što se ne bih poigrala u ovom jednom životu koji imam".

Ove riječi nisu prošle neprimjetno, ubrzo su se Gunnar i ona čuli preko video-poziva i dogovorili se da se nađu, kako bi zajedno krenuli u ovu avanturu.

Pri viđenju Gunnar je zaprosio Danielle, a odatle su započeli svoj put ka Las Vegasu, grad koji je vjenčavao mnoge slučajne parove.

Danielle je pronašla vjenčanicu, Gunnar odijelo, nakon čega su se uputili po svoje dozvole za vjenčavanje.

Ubrzo su se vjenčali, sve dokumentovali, pa otišli sa društvom i proslavili. Plan je bio da brak potraje svega nedjelju dana, pa da se nakon toga razvedu, međutim, izgleda da “sve što se dogodi u Vegasu” ipak ne ostaje u Vegasu.

Nakon nedjelju dana shvatili su da moraju biti oboje u istom mjestu kako bi se razveli i da je to dosta skuplja varijanta, pa su ostali u braku “dok ih neko drugi ne rastavi”, sa kime žele vezu.

Ni od tog momenta nije mnogo prošlo, kada su shvatili da se dopadaju jedno drugom. U Las Vegasu su uradili i zajedničku tetovažu odmah nakon vjenčanja i sve su shvatili kao veliku zabavu, ali je ljubav odlučila da uzme stvar u svoje ruke.

Od tada je prošlo dvije godine, a Gunnar i Danielle su i dalje zajedno. Plan da brak, koju ljudi shvataju ozbiljno, pretvore u zabavu od nedjelju dana, ipak nije uspio. Žive zajedno, a kao veliku prednost vidjelu su činjenicu da ih prijatelji ili porodica ne poznaju, pa nije imala udjela u odlučivanju “da li je on/a pravi izbor”, kako su naveli na svom zajednčkom profiilu na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...