"SAD BAŠ DA SAM ZA ILOVAČU...": Vučić govorio o svom zdravstvenom stanju, ali i o mostu na Ibru

Vučić je rekao i da je zamolio predstavnike međunarodne zajednice da zaustave premijera Kosova u namjeri da otvori most na Ibru koji povezuje sjeverni i južni dio Kosovske Mitrovice.

  • Regija

  • 28. Apr. 2023  

  • 0

Kada budem smatrao da je nešto važno u vezi sa mojim zdravljem, stići će obavještenje iz mog kabineta. Nisam baš za košarku i da skačem… Ali, baš da sam za ilovaču od sutra ujutru, nisam – rekao je predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, komentarišući medijske navode o njegovom pogoršanog zdravstvenog stanja.

Odgovarajući na pitanje novinarke televizije Pink o tome kako komentariše „radovanje njegovoj smrti“, kao i želje da poživi kako bi što odgovarao za sva zlodjela, Vučić je rekao da je tu da odgovara za svaki izgrađeni put, bolnicu, obnovu škole…

"Nema problema odgovaraću i za Beograd na vodi… Vidite kako to sada izgleda a kako je izgledalo. Oni nisu u Knjževcu sada nego sede tamo po kafićim", rekao je predsednik Srbije, odgovarajući na pitanja novinara u Knjaževcu.

Vučić je rekao i da je zamolio predstavnike međunarodne zajednice da zaustave premijera Kosova u namjeri da otvori most na Ibru koji povezuje sjeverni i južni dio Kosovske Mitrovice. "Mislim da je svima jasno da bi to dovelo do nedvosmislenog i strašnog sukoba na severu Kosova. Zašto to radi? Zar nemaš, čoveče, neke druge snove, da ljudi žive u miru. Zašto to radi pred 2. maj i sastanak u Briselu?", zapitao se Vučić, prenosi Danas.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...