DODIJELJENE NAJVAŽNIJE MUZIČKE NAGRADE U HRVATSKOJ: Među laureatima i Edo Maajka...

Porina 'Za najbolji album' dobio je album 'Dovoljno je reći…Aki' u izvedbi Parnog Valjka i prijatelja.

  • Kultura

  • 29. Apr. 2023  

  • 0

Jubilarna, 30. dodjela glazbene nagrade Porin održana je u Boćarskom domu u Zagrebu. Za najbolji album Porin je osvojio Parni valjak ('Dovoljno je reći…Aki'), a pjesma godine je 'Trebaš li me'.

Nagrade za životno djelo ove su godine dobili Marijan Ban, Dušan Šarac i posmrtno Massimo, koji je posthumno dobio i Porin za najbolju mušku izvedbu za pjesmu Zamisli. Porina za 'Najbolju žensku vokalnu izvedbu' dobila je Ivana Kindl.

Porina za Pjesmu godine dobila je pjesma 'Trebaš li me' u izvedbi Eni Jurišić i Matije Cveka autora Matije Cveka i Zvonimira Husnjaka.

Porina 'Za najbolji album' dobio je album 'Dovoljno je reći…Aki' u izvedbi Parnog Valjka i prijatelja.

Nagradu za 'Najbolju žensku vokalnu izvedbu' dobila je Ivana Kindl (Netko me čuva).

Nagrade za životno djelo ove su godine dobili Marijan Ban, Dušan Šarac i posmrtno Massimo, koji je posthumno dobio i Porin za najbolju mušku izvedbu za pjesmu Zamisli.

Porina u kategoriji 'Najbolji album Hip Hop glazbe' osvojio je Edo Majka za album 'Moćno'.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...