POVRATAK BH. GRAĐANA S JUGA OPET IZAZVAO KOLAPS U SAOBRAĆAJU: Kilometarske kolone prema Sarajevu

S obzirom da se prvomajski praznici privode kraju, mnogi su odlučili krenuti s juga prema unutrašnjosti zemlje.

  • Vijesti

  • 01. Maj 2023  

  • 0

Kilometarske kolone zabilježene su i večeras na putu prema jugu, doduše ovaj put iz smijera Mostara prema Sarajevu, piše Klix.ba.

S obzirom da se prvomajski praznici privode kraju, mnogi su odlučili krenuti s juga prema unutrašnjosti zemlje.

Zbog radova koji se odvijaju na dionici prema Jablanici ponovo su se stvorile kilometarske kolone automobilima, a građani nam javljaju da se u kolonama čekalo satima.

alt

Kako nam javljaju čitaoci, najveće gužve su na mostu Begovića, ali i na naplatnim kućicama gdje kažu da su čekanja i do 20-ak minuta.

Valja napomenuti da su gužve bile i proteklih dva dana s obzirom da su brojni građani odlučili produženi vikend provesti u Hercegovini ili jednoj od destinacija na Jadranu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...