PRIMITIVCI U BEOGRADU IZVRIJEĐALI REPREZENTATIVCA BiH: Džanan Musa na udaru navijača Partizana… (FOTO)

Utakmica između Partizana i Real Madrida igra se danas u beogradskoj Areni s početkom u 20:30 sati.

  • Sport

  • 02. Maj 2023  02. Maj 2023

  • 4

Košarkaši Real Madrida došli su sinoć u Beograd na treću utakmicu Top 8 faze Eurolige, prvom duelu dva tima nakon opće tuče i prekida u drugom meču dva tima u Madridu.

Partizan je dva puta savladao Madriđane u Španiji, ali je mnogo više priče bilo o incidentu do kog je došlo na samom kraju utakmice, uslijed čega je došlo do prvo verbalnog, a potom i fizičkog obračuna na parketu.

Navijači Partizana napravili su „domaćinski“ doček košarkašima Real Madrida već na autocesti prilikom ulaska u grad, a sramotna poruka na jednom od mostova bila je posvećena i Džananu Musi koji se na udaru navijača Partizana našao i nakon meča u Madridu kada su gnusnim komentarima zatrpali njegov Instagram.

"Musa(vi) i vas ćemo je*ati", poruka je upućena bh. reprezentativcu od strane navijača Partizana.

Utakmica između Partizana i Real Madrida igra se danas u beogradskoj Areni s početkom u 20:30 sati.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...