LOVA DO KROVA: Evo kolike su plaće državnih službenika u susjedstvu, jedan funkcioner zarađuje dvostruko više od Plenkovića i Milanovića…

Svi oni i dalje su na svojim funkcijama, sve njih i dalje plaćaju građani, sve to - i dalje je po zakonu…

  • Regija

  • 02. Maj 2023  

  • 0

Građani Hrvatske plaćaju i Damira Dekanića kojeg se sumnjiči da je pijan skrivio prometnu nesreću pa to zataškao, ali i Vinka Grgića, gradonačelnika za kojeg se sumnja da je primao mito, Turčinova koji je s općinskom karticom išao u bordel, javlja RTL.

Ima nekih radnika koji u Hrvatskoj mogu biti zadovoljni svojim plaćama, prvi od njih je guverner HNB-a koji ima najveću plaću. Riječ je o primanjima koje financiraju građani u susjednoj Hrvatskoj, a ne o manadžerima privatnih kompanija i youtuberima.

Najveću plaću ima guverner HNB-a Boris Vujčić, prema njegovoj imovinskoj kartici 6.652 eura. Manje od njega, i to skoro pola manje od njega, ima predsjednik RH Zoran Milanović, 3.500 eura. Tek je treći na listi čovjek koji u državi obavlja najodgovorniji posao. Andreju Plenkoviću na račun sjeda 3.195 eura. Jedan od najodgovornijih poslova ima i zagrebački gradonačelnik, ali njegova je plaća svega 2.300 eura.

Damir Dekanić, vukovarsko-srijemski župan kojeg USKOK sumnjiči da je pijan skrivio prometnu nesreću, pa to zataškao, i kojem ne pada napamet dati ostavku, zarađuje više nego Tomašević, plaća mu je 2.600 eura. Građani plaćaju i Vinka Grgića, gradonačelnika Nove Gradiške, kojeg se sumnjiči da je primao mito, muljao s javnom nabavom i namještao tendere, 2.400 eura na mjesec. A Toni Turčinov koji ponekad općinskom karticom ode u austrijski bordel, zarađuje 1.300 eura na mjesec. Svi oni i dalje su na svojim funkcijama, sve njih i dalje plaćaju građani, sve to - i dalje je po zakonu…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...