"ZNALA SAM DJEČAKA, BIO MI JE U KUĆI - ON JE MONSTRUOZNO DIJETE": Riječi majke čija je kćerka bila na spisku za odstrel odzvanjaju ispred škole (VIDEO)

Građani Srbije neutješni nakon tragedije koja se desila jučer.

  • Hronika

  • 04. Maj 2023  

  • 1

Majka djevojčice koja je bila na spisku za odstrel učenika Kosta Kecmanović (13) koji je usmrtio osmoro svojih drugara i obezbjeđenje u OŠ "Vladislav Ribnikar", a šestoro ranio, prekinula je tišinu na skupu ispred škole vapajima i rekla da je Kosta bio voljen.

Jezivu tišinu ispred škole gdje se okupila nepregledna masa ljudi kako bi odali poštu ubijenim učenicima i čuvaru Draganu Vlahoviću prekinuo je vapaj majke čija kćerka se nalazila na spisku Kosta Kecmanovića, piše SrbijaDanas.

"Bio je voljen. Bile su zaljubljene djevojčice u njega. On je bio jedno razmaženo, obijesno, monstruozno dijete. Moja kćerka mu je bila na spisku", rekla je uplakana žena iz glasa.

Dodala je tokom govora da skolne transparent "Razgovarajte sa djecom", jer je izjavila da se sa njim razgovaralo, piše Blic.

"Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, djevojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obijesno, monstruozno dijete", rekla je uznemirena žena kroz suze.

"Nije mi ga žao uopšte", vikala je žena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...