SRCE DA PREPUKNE OD TUGE; MAJKA UBIJENE DJEVOJČICE UPLAKANA ISPRED SUDA: "Ja sam svoje dijete učila da se druži, dok je neko drugi svoje vodio u streljanu"

Reči majke ubijene devojčice odzvanjale sudom.

  • Hronika

  • 30. Jan. 2024  

  • 0

Majka nastradale djevojčice u tragediji koja se dogodila 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar", a za šta je osumnjičen učenik Kosta Kecmanović (14), danas je pred suđenje izgovorila potresne riječi.

Naime, roditeljima druge djece koja su bila oko nje plačnim glasom je rekla:

"Ja sam svoje dijete učila da se druži, dok je neko drugo svoje vodio u streljanu i učio da puca u glavu! A poslije kaže nisam kriv", rekla je majka ispred suda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...