"VALJDA I JA IMAM PRAVO NA TO...": Kosta Kecmanović ubijeđen da će ugledati svjetlost dana, doktori ZANIJEMILI kad su čuli šta želi

Nova šok saznanja o dječaku-ubici

  • Hronika

  • 07. Feb. 2024  

  • 0

Nova saznanja o dječaku ubici Kosti Kecmanoviću (14), iz dana u dan sve više šokiraju javnost, a njegovo ponašanje u Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu u Beogradu nastavlja da bude misterija za sve zaposlene tamo.

Ovoga puta, on je odlučio da osoblju uputi bizaran zahtjev, sa još bizarnijim obrazloženjem.

"Kosta je tražio da bude pušten iz bolnice na Dan državnosti, odnosno 15. i 16. februara, jer, kako je rekao, ako su većini zaposlenih u klinici to slobodni dani, "valjda i on ima pravo da malo odmori", govori nezvanično izvor Republike i dodaje:

"Dječak se poziva i na 'činjenicu' da nije imao zimski raspust, a koji smatra da je zaslužio, stoga je riješen da dobije ove dane kao neki vid kompenzacije. On je ubijeđen da će mu zahtjev biti odobren i već uveliko priča o svojim planovima za ovu privremenu slobodu, a posebno se interesuje za vremensku prognozu jer želi da 'iskoristi lijepo vrijeme'".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...