"PRESKOČILA SAM MRTVOG DJEČAKA"; ISPOVIJEST IZ UČIONICE SMRTI: "Kosta je uletio sa dva pištolja, a onda je uslijedio horor"

Kako je napisala na društvenoj mreži Instagram, Kosta Kecmanović je prošle godine išao u drugu smjenu gdje su ga i ismijavali, a onda je od ove godine prešao u njihovu, gdje su ga svi gotivili i družili se s njim normalno,

  • Hronika

  • 07. Maj 2023  

  • 0

Jedna od djevojčica iz odjeljenja Koste Kecmanovića (13), koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio osmoro đaka i domara, a nekoliko njih ranio, detaljno je ispričala kako je izgledalo kada je upao na čas historije sa pištoljima i počeo da puca po drugarima.

Kako je napisala na društvenoj mreži Instagram, Kosta Kecmanović je prošle godine išao u drugu smjenu gdje su ga i ismijavali, a onda je od ove godine prešao u njihovu, gdje su ga svi gotivili i družili se s njim normalno, piše SrbijaDanas.

"Svi su ga zvali na rođendane i svaki put kad smo izlazili napolje uvijek smo ga zvali. U školi je dobio dva iz tehnike i tehnologije i tri iz matematike... Sa nastavnicom historije je išao na školsko, opštinsko i na gradskom, ja mislim... Bio je odličan đak i uvijek je bio 5.0, svi su mislili da živi u normalnoj porodici", piše ova djevojčica, čije ime nećemo objavljivati, kao i:

"Međutim 3.5.2023. imali smo normalan čas historije gdje smo učili novu lekciju... Bilo je oko pet minuta do kraja časa i čujemo mi pucnjavu misleći da su to petarde (u to vrijeme on ubije obzebjeđenje i dežurne učenike), poslije toga ulazi u kabinet za historiju sa dva pištolja i kreće da puca nastavnicu historije i njegovog najboljeg prijatelja. Mi smo se sakrili ispod stolova, svi smo bili u šoku, skrivali smo se ispod stolova i ja sam u jednom momentu završitala. On je vjerovatno gledao odakle se čuje taj zvuk, ja sam ustala, preskočila mrtvog dječaka i istrčala sam iz kabineta, za mnom su istrčali jedna djevojčica i dva dječaka gdje smo nas četvoro ostali živi.

Dalje navodi horor koji su zatekli u hodniku škole.

"Vidjeli smo dežurne učenice i obezbjeđenje mrtvo, bili smo u šoku, ali smo istrčali iz škole. Poslije nam je javljeno da su neki naši prijatelji mrtvi, a neki u Urgentnom i Trišovoj", piše ova djevojčica na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...