KRALJICA AEROBIKA: Jane Fonda blista i u devetoj deceniji, glamurozno izdanje na promociji u New Yorku (FOTO)

U svjetska kina ovog maja stiže nastavak romantične komedije "Book Club", a njezine glavne junakinje uspjele su posebno zablistati na crvenom tepihu u New Yorku.

  • Žena

  • 09. Maj 2023  

  • 0

"Book Club: The Next Chapter" naslov je drugog nastavka hit komedije iz 2018. godine s holivudskim veterankama, Mary Steenburgen, Candice Bergen, Diane Keaton i Jane Fondom, u glavnim ulogama.

Poznate dame trenutno marljivo promoviraju komediju, koja ih je ovog ponedjeljka dovela do New Yorka. U sklopu svečane premijere uspjele su posebno zablistati noseći izdanja specifična za njihov osobni stil odijevanja. 

LegendarnaJane Fonda svoju skladnu figuru istaknula je glamuroznim primjerkom crnog odijela, u znaku sakoa presvučenog presijavajućim šljokicama.

            Foto: Profimedia 

Za hod crvenim tepihom, ova kraljica aerobika redovito odabire svečane kombinezone, pa se sjajno odijelo pokazalo idealnom alternativom.

U decembru prošle godine Fonda je proslavila 85. rođendan, a i danas se može pohvaliti nevjerovatnom figurom te uspijeva izgledati mlađe iako je ušla u devetu deceniju života, navodi Tportal.hr.

Jane Fonda

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...