HIT NA INTERNETU: Slavna glumica gađala režiserku nagradom, ali ni tu nije bi kraj… (VIDEO)

Urnebesan trenutak zabilježile su kamere, a snimka je postala viralni hit.

  • Show

  • 29. Maj 2023  29. Maj 2023

  • 0

Slavna glimica Jane Fonda poduzela je prilično dramatičan potez kako bi se pobrinula da redateljica Justine Triet ne zaboravi svoju Zlatnu Palmu na filmskom festivalu u Cannesu.

Glumica je redateljici uručila prestižnu nagradu za film "Anatomija pada", koju je ona zaboravila ponijeti sa sobom nakon govora zahvale.

Dok je Justine napuštala pozornicu, Jane je očajnički pokušavala privući njezinu pažnju, a kada joj to nije uspjelo, uzela je nagradu i gađala je njom.


No, ni tu nije bio kraj, jer je redateljica nije primijetila šta je glumica napravila i nastavila je hodati, zbog čega je Jane djelovala poprilično frustrirano.

Urnebesan trenutak zabilježile su kamere, a snimka je postala viralni hit.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...