SLAVNA GLUMICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Boluje od rijetkog oblika karcinoma, ide na kemoterapije...

Napisala je da se osjeća sretnom jer ima zdravstveno osiguranje i pristup najboljim liječnicima i tretmanima.

  • Show

  • 03. Sep. 2022  

  • 0

Slavna amerilka glumica Jane Fonda otkrila je da joj je dijagnosticiran karcinom te da ide na kemoterapiju.

U objavi na Instagramu, na kojem ima 1.9 miliona pratitelja, 84-godišnjakinja je otkrila da boluje od ne-Hodgkinovog limfoma. Fonda ga je opisala kao "vrlo izlječiv rak" te je rekla da se zbog toga osjeća vrlo sretnom.

Ikona Hollywooda iskoristila je svoju objavu kako bi istaknula stanje zdravstvene skrbi u SAD-u i rekla da će nastaviti sa svojim klimatskim aktivizmom. Napisala je da se osjeća sretnom jer ima zdravstveno osiguranje i pristup najboljim liječnicima i tretmanima.

"Shvaćam, i to je bolno, da sam privilegirana u ovome. Gotovo svaka porodica u Americi u jednom ili drugom trenutku morala se suočiti s rakom i previše njih nema pristup kvalitetnoj zdravstvenoj skrbi koju ja primam, a to nije u redu", poručila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...