„MANI SE 'OTVORENOG BALKANA', TO JE SRPSKI PROJEKAT…“: Društvene mreže gore nakon što je Elmedin Konaković odgovorio Draganu Bursaću…

Uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama, a „Slobodna Bosna“ odabrala je samo one koje nisu uvredljivog sadržaja.

  • Vijesti

  • 10. Maj 2023  10. Maj 2023

  • 19

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je lider Naroda i pravde Elmedin Konaković odgovorio novinaru Draganu Bursaću.

-Obratio mi se Dragan Bursać, bolje rečeno naružio me u kolumni.

Pozvao se na dva spina, dvije laži.

Jedna je napisana u naslovu teksta čitanog i nekad objektivnog portala dok u samom tekstu piše tačno i potpuno drugačije, a druga je laž i u naslovu i u tekstu na drugom portalu koji laži sije svakodnevno.

Gospodine Bursać, opasan je ovaj sistem koji se ruši.

Ako vas uvuku u vrtlog svog lažnog narativa može se desiti da vas pretvore u novog Avdu Avdića, a sa te se staze na staze objektivnog novinarstva ne može vratiti.

Kad god budete raspoloženi za razgovor uživo, intervju ili snimanje kamerom, vrlo rado ću se odazvati.

Čuvajte dignitet kritike i pisane riječi, poručio je Konaković.

Uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama, a „Slobodna Bosna“ odabrala je samo one koje nisu uvredljivog sadržaja.

Podsjetimo, sve je počelo Konakovićevom izjavom o „Otvorenom Balkanu“ povodom 100 dana rada novog saziva Vijeća ministara BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...