"OBILNIJE PADAVINE...": Meteorolog Nedim Sladić o vremenskim (ne)prilikama u narednih pet dana

"zgledne su i pojave bujičnih plavljenja", naveo je.

  • Vijesti

  • 12. Maj 2023  12. Maj 2023

  • 0

Bh. meteorolog Nedim Sladić dao je prognozu vremena od 12. do 17. maja prema prognoznom modelu ICON te upozorio na akumulirane padavine.

"Glavnina se očekuje od subote navečer pa sve do srijede iduće sedmice. Obilnije padavine izgledne u Hercegovini, Krajini, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne. Najmanje količine na krajnjem istoku Bosne. Izgledne su i pojave bujičnih plavljenja. Postupajmo u skladu sa svim relevantnim upozorenjima nadležnih entitetskih hidrometeoroloških službi i civilnih zaštita u danima koji predstoje", napisao je Sladić na svom Facebook profilu.

Akumulirane padavine od 12. do 17.05.2023. prema prognoznom modelu ICON. Glavnina se očekuje od subote navečer pa sve...

Objavljuje Nedim SladićPetak, 12. svibnja 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...