MILAN TEGELTIJA NAKON SARAJEVSKOG DERBIJA: “Ako Zrinjski uzme Kup…”

Tegeltija je u objavi na svom Twitter profilu naglasio kako je njegov tim blizu ovjere drugog mjesta u Premijer ligi BiH.

  • Sport

  • 13. Maj 2023  

  • 1

Sarajevo i Željezničar odigrali su 2:2 u 149. vječitom derbiju, a nakon utakmice se oglasio i predsjednik Borca Milan Tegeltija.

Tegeltija je u objavi na svom Twitter profilu naglasio kako je njegov tim blizu ovjere drugog mjesta u Premijer ligi BiH.

“Sinoćnjim remijem Sarajeva i Željezničara Borcu je, tri kola prije kraja prvenstva, u naredne tri utakmice matematički potreban još samo 1 bod za definitivnu ovjeru 2. mjesta na tabeli i ukoliko Zrinjski uzme KUP mogli bi da startujemo od drugog pretkola u Evropi. Aj Borac”, napisao je Tegeltija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...