KO JE NE BI PRIMJETIO: Helen Mirren za Cannes je obojila kosu u plavu boju i izgleda fantastično (FOTO)

Holivudska dama poznata po tome da se ne srami pokazati svoje bore i sijedu kosu odlučila je napraviti promjenu za dolazak na crveni tepih u Cannesu.

  • Žena

  • 17. Maj 2023  

  • 0

U utorak je svečano otvoren 76. filmski festival u Cannesu, koji će trajati do 27. maja. Za Zlatnu palmu takmiči se 21 film, a među redateljima je sedam žena, najviše dosad.

Među zvijezdama koje su privukle najviše pozornosti na crvenom tepihu svakako je bila legendarna glumica Helen Mirren.



Holivudska dama poznata po tome da se ne srami pokazati svoje bore i sijedu kosu odlučila je napraviti promjenu za dolazak na crveni tepih u Cannesu.

Pred fotografe je zakoračila s kosom obojenom u okeansko plavu boju, koju je oblikovala u elegantnu podignutu frizuru.

Helen Mirren u CannesuHelen Mirren u Cannesu (Foto: Profimedia)

Plava boja obilježila je i ostatak izdanja. Osim plave manikure, glumica je nosila i dugu svjetloplavu haljinu koja prati liniju tijela, s efektnim naborima i detaljem na struku koji se na stražnjoj strani haljine pretvara u kratki šlep.Haljina je rad modne kuće Del Core, a glumica je uz nju nosila srebrne sandale s platformom i blok-potpeticom brenda Sole Bliss, navodi Zadovoljna.hr.

Izdanje je upotpunila dijamantnim nakitom, a u ruci je nosila lepezu.

Helen Mirren s plavom kosom, u plavoj haljiniHelen Mirren s plavom kosom, u plavoj haljini(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...