HELEN MIRREN O LJEPOTI: Kao lijepu ženu navela je Kate Moss, no ono što nas čini prepoznatljivima nije ljepota već… (FOTO)

U sklopu Filmskog festivala u Cannesu Helen Mirren otkrila je za Vogue da se ne smata lijepom. Pobliže je objasnila svoj odnos prema ljepoti, otkrila koje proizvode voli koristiti, ali i kako gleda na 'anti-ageing' reklamiranje proizvoda.

  • Žena

  • 14. Jul. 2023  14. Jul. 2023

  • 0

Sve više glumica i poznatih dama u posljednje vrijeme bori se s pogrešnim percipiranjem starenja. Odlučile su prihvatiti sijedu kosu, bore, no ne mogu se pomiriti s činjenicom koliko se o starenju govori s negativnom konotacijom. Jedna od tih dama je i glumica Helen Mirren koja je za koja je za Vogue otkrila svoj osobni stav prema pojmu 'ljepota'. 

'Imperativ je da prepoznamo da ljepota postoji. Međutim, kada govorimo o ljudima i ljepoti, tu imam problem. Izraz 'ljepota' isključuje ljude koji nisu 'lijepi'. I sebe bih svakako ubrojala u tu grupu. Znate, ja sam nešto drugo i jako sam zadovoljna time što jesam. Ali nisam lijepa kao David Beckham', započela je Mirren otkrivši da sebe ne doživljava lijepom ženom.

Međutim, nemojte ovo shvatiti krivo!

Kao lijepu ženu navela je Kate Moss, no ono što nas čini prepoznatljivima nije ljepota već stav i energija koju donosimo u prostor kad se pojavimo.

HELEN MIRRENIZVOR: PROFIMEDIA / AUTOR: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

'Kad nekoga upoznate, ta osoba ne mora biti lijepa da bi bila zanimljiva. Mnogo je više znači to kakav je čovjek. Je li ona ili on uzbudljiv ili smiješan? Način na koji osoba utječe na vas ima veze s njezinim samopouzdanjem', rekla je glumica te otkrila da se ne treba šminku gledati negativno ukoliko nam ona podiže samopouzdanje.

Treba prihvatiti sebe kakvi doista jesmo, no ako nam šminka može pomoći pri samopouzdanju - od nje ne treba bježati!

'Starenje je prirodan dio života. Moramo to prihvatiti. To ne znači da ne biste trebali izgledati najbolje što možete, bez obzira na godine' rekla je glumica aludirajući na to da si niko ne smije dopustiti da se s godinama zapusti: 'Provodim sate ispred toaletnog stolića ne pokušavajući izgledati kao model ili nešto slično, ali samo volim eksperimentirati. Svako treba prihvatiti ko je. Samoprihvaćanje je jedna od najvažnijih stvari u životu.'

Simpatična 77-godišnja glumica otkrila je da rado koristi kozmetičke proizvode brenda s kojim sarađuje, a to je L'Oreal Paris. Kao njihovu prednost istaknula je činjenicu da nude fantastične formulacije, ali i da su financijski prihvatljivi, prenosi Tportal.hr.

'Stalno kupujem nove olovke za oči, a od prošle godine sam opsjednuta svojim obrvama. Imam barem deset, ako ne i dvadeset olovaka za obrve i uvijek sam u potrazi za nekom još boljom', priznala je glumica otkrivši da je njezin favorit svakako L'Oreal Paris 'Telescopic Lift' maskara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...