ELEGANTNO I CHIC: Amal Clooney u kombinaciji koja je alternativa klasičnim haljinama (FOTO)

Ovog proljeća Amal Clooney ne izlazi iz kombinezona koji predstavljaju tako elegantnu i chic alternativu klasičnim haljinama. Istovremeno moćan i ženstven, kombinezon je nepogrešiv modni odabir, baš kao i stajling koji je Amal servirala u Njemačkoj

  • Žena

  • 18. Maj 2023  18. Maj 2023

  • 0

Kada Amal Clonney otkrije modni komad koji joj se dopada, nosi ga vrlo često.

Mnogi se još uvijek jako dobro sjećaju prošlog ljeta koje je slavna advokatica za ljudska prava u modnom smislu obilježila mnoštvom chic vintage haljina? Ovog proljeća za oko su joj zapeli elegantni kombinezoni.

Ove sedmice pokazala je čak dva stajlinga kojima su dominirali kombinezoni kao chic i tako sofisticirane alternative klasičnim haljinama.

Amal je u Beču prisustvovala festivalu 4GameChangers 2023., gdje je razgovarala s dobitnicom Nobelove nagrade za mir Nadiom Murad o važnosti ljudskih prava i slobode štampe.

Za tu priliku Amal je odabrala tamno sivi kombinezon bez rukava na pruge. Stajling upotpunjen tankim kožnim remenom u struku, bio je strukturiran i profesionalan, ali izrazito modernog izgleda. Ovaj model kombinezona širokih nogavica, koji je spojila s klasičnim crnim salonkama, istovremeno djeluje vrlo moćno i ženstveno te strogi kroj klasičnog odijela odlično spaja s lepršavošću elegantne haljine, navodi Tportal.hr.

Nekoliko dana ranije Amal je zablistala na dodjeli nagrada Prince's Trust i TKMaxx & Homesense u Atelier Versace kombinezonu boje pijeska s kožnim remenom. Tada je stajling upotpunila crnim salonkama špic vrha koje su naglasile elegantni dojam.

Amal je još jednom izgledala besprijekorno, a obzirom kako joj kombinezoni pristaju ni ne čudi da upravo taj komad predstavlja jedan od njezinih omiljenih proljetnih izbora. Jednostavan za nošenje, a još lakši za kombiniranje dobar kombinezon u ormaru zlata vrijedi.

            Foto: Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...