MILATOVIĆ NAKON SASTANKA: "Inauguraciji će prisustvovati i Đukanović"

Milatović je za kraj istakao i da će svi predsjednici iz regiona doći na njegovu inauguraciju koja se održava u subotu.

  • Regija

  • 18. Maj 2023  18. Maj 2023

  • 0

Odlazeći predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je nakon sastanka sa novoizabranim predsjednikom Jakovom Milatovićem da su danas nastavili dijalog čija je ideja doprinos demokratskoj tranziciji ovog dijela vlasti.

"Mislim da je ova praksa veoma dobrodošla i da baca dodatno svijetlo na rastući demokratski kapacitet Crne Gore", naveo je Đukanović. 

Kako kaže, sa Milatovićem je govorio o više tema.

"O mnogim aspektima unutršnje politike smo govorili, složili smo se da je mnogo izazova pred Crnom Gorom. Pozicija predsjednika je u toj politici važna i uticajna", ocijenio je Đukanović.

On je istakao da vjeruje da će Crna Gora nastaviti putem razvoja, i čestitao je mandat Milatoviću.

Novoizabrani predsjednik Jakov Milatović istakao je da su ovi razgovori dobar primjer demokratske tranzicije vlasti.

"Na nama je bilo da damo primjer dobre demokrtske prakse i da na ovaj način pošaljemo poruku i EU da je naše društvo zrelo za članstvo u bloku", ocijenio je on.

Ovim razgovorima, kako kaže, pokazali su da su posvećeni državnoj funkciji koju je do sada obavjjao Đukanovic, a koju će on nastaviti da obavlja.

"Inaugiraciji će prisustvovati i gospodin Đukanović i mislim da ćemo tog dana poslati pozitivnu poruku iz Crne Gore", poručuje Milatović.

Dodaje i da nas čekaju parlametnarni izbori i da je svima jasno da oni treba da proteknu u demokratskoj atmosferi i da Crna Gora nakon toga dobije reformsku i stabilnu Vladu, navodi Pobjeda.

Milatović je za kraj istakao i da će svi predsjednici iz regiona doći na njegovu inauguraciju koja se održava u subotu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...