STRUČNJAK ZA DRŽAVNU IMOVINU MUHAREM CERO EKSKLUZIVNO OTKRIVA: "Stari vuk Vjekoslav Bevanda će biti direktor Hercegovina plina"

Kazao je da se uvode mladi lavovi HDZ-a u strukture vlasti.

  • Politika

  • 21. Maj 2023  

  • 13

Muharem Cero, stručnjak za državnu imovinu, komentirao je za Istragu sedmice Hayat TV-a špekulacije ko bi mogao biti direktor Hercegovina - Plina d.o.o.

Kazao je da se uvode mladi lavovi HDZ-a u strukture vlasti.

"Dobro se špekulira sa jednim imenom koji će biti direktor Hercegovina plina. Spominje se Vjekoslav Bevanda, stari vuk. Spominju se i još neki ljudi. To je profitabilan biznis. Veoma interesantan i sudeći po brzini uklapanja u evropske vrijednosti to bi moglo da bude javno – privatno partnerstvo. Ponovo ćemo se susretati sa činjencom da će konačni potrošač Sarajevo i ovaj prostor koji je izvan Ćosićevog, da će neko morati to da plati. Postajemo neka vrsta polukolonijalnog modela", rekao je Cero.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...