MOURINHO SE NAKON UTAKMICE NJE MOGAO SUZDRŽATI: "Prvenstvo nije regularno, ovo je smijurija, da sam znao..."

Roma je sada šesta sa 60 bodova. Bod manje od Rome ima Juventus, kojem je odlukom suda oduzeto 10 bodova i još je izgubio 4:1 od Empolija.

  • Sport

  • 23. Maj 2023  

  • 0

Roma i Salernitana su na Olimpicu remizirale 2:2. Gosti su vodili 1:0 i 2:1, ali je Roma oba puta izjednačila. Salernitanu je u vodstvo doveo Antonio Candreva u 12. minuti, izjednačio je Stephan El Shaarawy u 47., da bi Boulaye Dia u 54. minuti doveo goste u novu prednost. Konačnih 2:2 postavio je Nemanja Matić u 83. minuti.

Roma je sada šesta sa 60 bodova. Bod manje od Rome ima Juventus, kojem je odlukom suda oduzeto 10 bodova i još je izgubio 4:1 od Empolija. Ovu odluku komentirao je Mourinho, koji je njome jako nezadovoljan jer je ovo već drugi put ove sezone da se Juventusu oduzima bodove i utječe na raspored na prvenstvenoj tabeli.

"Ovo je smijurija jer su još dvije utakmice do kraja. Da su mi prije Monze rekli da će Juventusu oduzeti 10 bodova, naš pristup bi bio drugačiji. Žao mi je Maxa Allegrija i igrača, prvenstvo jer nije regularno i ne želim više o tome pričati", rekao je pa ipak još malo o tome pričao: "Žao mi je zbog profesionalaca poput mene jer oni plaćaju skupe greške koje su napravili direktori i eventualno klub", kazao je Portugalac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...