MLAĐE JE SLAĐE: Pique objavio fotku s novom djevojkom, svi bruje o trenutku kada je…

Ubrzo su zaredali komentari i to oni negativni.

  • Estrada

  • 23. Maj 2023  

  • 0

Gerad Pique je na Instagramu objavio fotografiju s Clarom Chijom Marti pa dobio gomilu negativnih poruka u komentarima, ali i gotovo milioni pol lajkova.

Bivši nogometaš Gerard Pique objavio je na Insatgramu novu, ujedno tek drugu po redu, fotografiju na kojoj pozira s novom djevojkom Clarom Chijom Marti zbog koje je ostavio pjevačicu Shakiru.

U opis je stavio tek emotikon crvenog srca, a komentari njegovih pratitelja brzo su se zaredali i to oni negativni i to zbog činjenice da objava stiže nakon što je Shakira objavila novi spot.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...