"OKREĆEŠ MI LEĐA I ODLAZIŠ": Članica Glavnog odbora SNS-a Stanislava Pak napušta stranku, pozvala ljude da ne dođu na miting

Šta je pravi uzrok njenog razlaza sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem, koga poznaje od studija, teško je reći, piše "Danas".

  • Regija

  • 25. Maj 2023  

  • 1

Članica Glavnog odbora SNS i nekadašnja savjetnica za medije Tomislava Nikolića Stanislava Pak saopštila je danas da napušta stranku i pozvala ljude da ne dođu na miting SNS-a u petak 26. maja.

Šta je pravi uzrok njenog razlaza sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem, koga poznaje od studija, teško je reći, piše "Danas".

Tek Pak je objelodanila javnosti da neće biti na skupu SNS-a u petak, ni na skupštini SNS-a u subotu.

"Građani isto treba da se ohrabre i ne odu na taj skup, jer će dalje produbiti nasilje i sukobe u društvu. Napuštam SNS i očekujem da u subotu ne budem više na glavnom odboru", navela je Pak, koja je članica SNS od 2009. godine.

Stanislava Pak, koja je učestvovala u organizovanju ranijih naprednjačkih skupova, navela je na N1 da je u samom početku ove vrste pritisaka nije bilo i da je atmosfera je bila fantastična.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...