DRUŠTVENE MREŽE GORE: Na protestu u Beogradu jedan tjelohranitelj bio je popularniji od Vučića...

Jedan od njih privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

  • Regija

  • 27. Maj 2023  

  • 0

Sinoć je u Beogradu ispred Narodne skupštine održan mitinig SNS-a Srbija nade. Dok su okupljeni kisnuli, čekajući da se predsjednik te zemlje Aleksandar Vučić obrati, sa bine su slušali ostale govornike.

Neki od tih učesnika programa imali su uz sebe telohranitelje, odnosno osobe određene da budu uz njih za svaki slučaj, ali i da bi mi držali kišobran jer je padala jaka kiša.

Jedan od njih privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Na Twtteru krži fotografija mladog muškarca u odijelu koji drži kišobran na bini pored ministra vanjskih poslova Mađarske Petera Szijjarta, gledajući ozbiljno preko mase ispred sebe.

"Slobodna Bosna" u nastavku donosi dio zanimljivih komentara...

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...