ZA SVE SU KRIVI ELTON JOHN I TEHNO MUZIKA: Da li je ovo najbizarniji snimak sa Vučićevog kontramitinga (VIDEO)

Milan Knežević, narodni poslanik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Demokratske narodne partije Crne Gore je okupljenima u jednom trenutku poslao prilično bizarnu poruku

  • Regija

  • 27. Maj 2023  

  • 0

Sinoć je u Beogradu održan kontramiting Aleksandra Vučića i SNS pod nazivom "Srbija nade" na koji su dovedeni ljudi iz cijele Srbije.

Autobusi sa Kosova, kao i iz drugih dijelova Srbije počeli su da stižu u glavni grad još od 9 ujturu, a do 19 sati, kada je skup zvanično počeo, građani su se okupili ispred Narodne skupštine.

Iako dobar dio njih nije ostao do kraja kontramitinga, odnosno do govora Aleksandra Vučića, imali su priliku da čuju brojne govornike sa glavne bine.

Među njima našao se i Milan Knežević, narodni poslanik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Demokratske narodne partije Crne Gore. On je okupljenima u jednom trenutku poslao prilično bizarnu poruku, koja se od sinoć neprestano komentariše.

"Možda nekome niste fensi jer ne slušate tehno muziku i Eltona Johna, ali vi čuvate dečanska zvona“, poručio je Knežević.

"Volim tehno, volim prljave metalike a volim i dečanska zvona… Šta ćemo sad?“, zapitao se jedan tviteraš koji očigledno nije pao na pokušaj Kneževića da dijeli građane na osnovu toga kakvu muziku slušaju.

„Da vidite sa čime mi muku mučimo u CG“, još jedan je komentar koji je mogao da se pročita ispod ovog snimka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...