"OVAJ LEPOMIR MU JE BAKSUZ": Hit reakcije zbog učešća glumca na mitingu SNS

Kako kažu domaći tviteraši, Lepomir će biti baksuz za predsjednika Vučića, jer je vodio i kontramiting 1996. Slobodana Miloševića

  • Regija

  • 27. Maj 2023  

  • 2

Zašto baksuz?

Sinoć je u Beogradu održan miting SNS pred Skupštinom Srbije, a jedan od voditelja programa bio je glumac Lepomir Ivković.

Ta njegova pojava ubrzo je izazvala brojne reakcije jer su u tome mnogi videli posebnu simboliku.

Kako kažu domaći tviteraši, Lepomir će biti baksuz za predsjednika Vučića, jer je vodio i kontramiting 1996. Slobodana Miloševića. Ističu da je to početak kraja Vučićeve vladavine jer je kontramiting koji je Lepomir vodio 1996. bio posljednji Miloševićev.

Utom su isplivale i fotografije iz tog perioda.

A pojavilo se i par detalja o glumčevoj karijeri, budući da pojedini nisu mogli da se sjete u kojim se tačno ulogama istakao.

Za kraj, pojedini Lepomiru žele da nastavi u istom duhu i u sledećem političkom projektu Aleksandra Vučića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...