"SB" NA LICU MJESTA: Građani su večeras izašli na mjesto nesreće u kojoj je stradala Azra Spahić (FOTO)

U 18 sati na mjestu saobraćajne nesreće okupili su se građani kako bi odali počast poginuloj djevojci ali i uputili poruke odgovornima. 

  • Društvo

  • 28. Maj 2023  

  • 0

Nad Sarajevom nadvila se tišina i tuga. Građani su večeras izašli na mjesto nesreće u kojoj je stradala Azra Spahić, na Marijin Dvoru.

Mirno i u tišini polažili su cvijeće, palili svijeće svojoj sugrađanki, mladoj doktorici koja je stradala u petak navečer.

Saobraćajna nesreća se dogodila 26. maja u Sarajevu i tom prilikom poginula je mlada doktorica iz Bihaća zaposlena u Domu zdravlja KS Azra Spahić. Povrijeđene su još dvije pješakinje, a nesreću je izazvao Armin Berberović (1996) iz Sarajeva. Bio je pijan i vozio je bez položenog vozačkog ispita.

Smrt na cesti, pogibija mlade doktorice Azre Spahić i teške povrede njene dvije prijateljice a sve zbog neodgovornog i bahatog vozača, potresla je društvo u cjelini i probudila vlast.

U 18 sati na mjestu saobraćajne nesreće okupili su se građani kako bi odali počast poginuloj djevojci ali i uputili poruke odgovornima. 

Evo kako je danas sve izgledalo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...