ODALI POČAST STRADALOJ DOKTORICI AZRI SPAHIĆ: Kolona iz konvoja podrške Erdoganu stigla u Titovu ulicu (FOTO)

Građani iz konvoja podrške Erdoganu odali su i počast stradaloj doktorici u Sarajevu.

  • Vijesti

  • 28. Maj 2023  

  • 3

Danas je održano mirno okupljanje građana u sarajevskom naselju Marijin Dvor na mjestu gdje je u Sarajevu u petak poginula mlada doktorica Azra Spahić, a još dvije djevojke povrijeđene od kojih je jedna u teškom stanju.

Njih je, podsjećamo, udarilo vozilo dok su bile na pješačkom, a za volanom se nalazio Armin Berberović koji je bio u alkoholiziranom stanju i bez položenog vozačkog ispita.

S obzirom da je Recep Tayyip Erdogan pobjednik je drugog kruga predsjedničkih izbora u Turskoj, gdje je ostvario pobjedu nad zajedničkim kandidatom opozicije Kemalom Kilicdarogluom širom svijeta organizirano je slavlje.

Pobjeda se slavila i na ulicama Sarajeva, gdje su brojni građani se provozali automobilima uz zastave Turske i slike novog-starog predsjednika.

Građani iz konvoja podrške Erdoganu odali su i počast stradaloj doktorici u Sarajevu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...