KRIŠTO UPUTILA ČESTITKU PLENKOVIĆU POVODOM DANA DRŽAVNOSTI: "Uspješan put Republike Hrvatske pruža potporu i Bosni i Hercegovini..."

"Od svog osamostaljenja Hrvatska je postigla značajan napredak ostvarujući uspjehe u mnogim područjima", navela je.

  • Vijesti

  • 30. Maj 2023  

  • 5

Predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto uputila je čestitku premijeru Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću u povodu Dana državnosti Republike Hrvatske.

"Dopustite mi kao predsjedateljici Vijeća ministara BiH te u svoje osobno ime uputiti najiskrenije čestitke u povodu Dana državnosti Vama i svim žiteljima Republike Hrvatske. 

Na današnji dan, konstituiranjem prvoga izabranog višestranačkog Sabora, ostvaren je hrvatski stoljetni san i rođena je demokratska hrvatska država. Tada su se nositelji hrabrosti i vizije budućnosti odlučno suprotstavili izazovima kako bi izborili slobodu i neovisnost. Tog je dana obnovljena suverenost hrvatskog naroda.

Danas je Republika Hrvatska država koja počiva na temeljnim načelima demokracije, jednakosti, pravde, poštivanja ljudskih prava i sloboda. Od svog osamostaljenja Hrvatska je postigla značajan napredak ostvarujući uspjehe u mnogim područjima. Uspješan put Republike Hrvatske pruža potporu i Bosni i Hercegovini te daje nadu da se kroz bezuvjetnu posvećenost pravim vrijednostima, predan rad i trud mogu prevladati brojni izazovi i ispuniti ozbiljne zadaće", navodi se u čestitki predsjedateljice Krišto, saopćeno je iz Vijeća ministara Bih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...