„IMA LI PUTINA NA VIDIKU…“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon Dodikove nevjerovatne "ponude" američkom ambasadoru Murphyju…

„Slobodna Bosna“ odabrala je samo one komentare koje ne sadrže uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 31. Maj 2023  31. Maj 2023

  • 1

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon nevjerovatne poruke predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika upućenih američkom ambasadoru Michaelu Murphyju.

„Slobodna Bosna“ odabrala je samo one komentare koje nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, Dodik je na društvenim mrežama poslao nevjerovatnu poruku Murphyju.

„Američki avioni u vazdušnom prostoru Republike Srpske bez odobrenja ili saglasnosti nadležnih nije akt ni saradnje ni prijateljstva, već upravo suprotno. Michael Murphy se sve teže nosi s činjenicom da predstavlja SAD. Možda bi bilo bolje da neko vrijeme odmori na nekoj udaljenoj destinaciji. Nećemo mu se obraćati, samo ću mu poručiti: Mijenjajte oružje za zastrašivanje. Ovoga se ne bojimo, a i poznato nam je“, poručio je Dodik.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...