"TOLIKO TOGA SMO PROŠLI ZAJEDNO": Alec Baldwin oporavlja se nakon složene operacije, oglasila se njegova supruga (FOTO)

Hilaria se zahvalila ljekarima koji su omogućili liječenje i „ostalim divnim ljudima koji su pomogli Alecu da prođe kroz sve sigurno”.

  • Show

  • 31. Maj 2023  

  • 0

Američki glumac Alec Baldwin oporavlja se nakon operacije zamjene kuka, objavila je njegova supruga Hilaria Baldwin na svom Instagram profilu. Objasnila je kako je operacija bila neizbježna jer je njezin suprug „prošao poglavlje vrlo intenzivnih hroničnih bolova”.

"Alec je danas dobio novi kuk i to je bilo nužno već dulje vrijeme. Toliko smo toga prošli zajedno! Kao tvoja partnerica, želim ti da ostaviš iza sebe bolno razdoblje i počneš kvalitetnije živjeti”, napisala je Hilaria uz fotografiju s bolničkog kreveta te je zahvalila ljekarima koji su omogućili liječenje i „ostalim divnim ljudima koji su pomogli Alecu da prođe kroz sve sigurno”.

Baldwin je u komentarima kratko, odgovorio: „I tebi. Hvala tebi.”

Hilaria i Alec vjenčali su se 2012., a kćerka Carmen, prva od sedmero djece koliko za sada imaju, rodila im se 23. avgusta 2013. Najmlađa, Ilaria Catalina Irena, svijet je ugledala 22. septembra 2022. godine. Iza para je teško razdoblje, jer je glumac, zajedno s rekviziterkom Hannah Gutierrez-Reed, bio optužen za ubistvo iz nehata snimateljice Halyne Hutchins na setu vesterna „Rust” 2021. godine.

U optužbi je stajalo da nije poštovao sigurnosne propise kad je iz revolvera kojim je vježbao ispalio pravi metak koji je ubio snimateljicu. No, pravna sreća se poslije okrenula na njegovu stranu, pa vijesti o glumčevoj operaciji zamjene kuka, kako je objavio People, a prenosi Gloria.hr, dolaze nakon što su tužitelji u aprilu odbacili kaznenu prijavu protiv njega u vezi s umiješanošću u Halyneinu smrt.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...