NIKOLA KOJO PRED KAMERAMA OTKRIO: „Na ulici napadnut glumac Marko Janketić, razdvojili su ih…“

Inače, ovo nije prvi put da glumac Marko Janketić doživljava neprijatnosti.

  • Kultura

  • 01. Jun. 2023  

  • 0

Glumac Nikola Kojo rekao je, gostujući u Dnevniku na TV Nova S, da je na ulici napadnut njegov kolega Marko Janketić.

„Sinoć su na ulici napali Marka Janketića, srećom verbalno, uspjeli su da ih razdvoje, ali ta prozivka Bakareca je počela da djeluje“, rekao je Kojo.

Podsjetimo, narodnom poslaniku iz redova SNS-a Nebojši Bakarcu zasmetalo je što neki glumci idu na proteste, pa je u Skupštini Srbije iznio navodne honorare, koje neki od glumaca dobijaju za filmove i serije u kojima je Telekom sponzor.

On je taksativno naveo honorare koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

„Srpska napredna stranka, odnosno ova država nema negativan odnos ni prema jednom glumcu, Država, evo iznijeću vam tačne podatke, sponzoriše sve redom glumce i plaća ih i oni su slobodni da glume, da budu plaćeni od strane države i od državnog Telekoma Srbije, sve te glumce koji učestvuju na protestima, a slobodni su da protestuju“, kazao je Bakarec.

Nakon toga, Bakarec je rekao da su svi “oni slobodni da glume i da im se neće svetiti“.

Inače, ovo nije prvi put da glumac Marko Janketić doživljava neprijatnosti.

Njemu su, naime, nakon nedavnog gostovanja u emisiji Nove S upućene prijetnje smrću. On je u pomenutoj emisiji, između ostalog, iznio neka svoja mišljenja o stanju u društvu i državi, koja se nekima očigledno nisu dopala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...