ZABILJEŽIO FOTOREPORTER "SB": Nešić na sjednici Vijeća ministara pokazao tri prsta, pa se "korigovao" (FOTO)

Prije nekoliko mjeseci Nenad Nešić našao se na meti kritika javnosti, nakon što je gostujući u jednoj TV emisiji pokazao tri prsta

  • Mini market

  • 01. Jun. 2023  

  • 1

Vijeće ministara BiH zasjeda danas u Sarajevu, a uoči početka same sjednice, fotoreporter Slobodne Bosne zabilježio je zanimljivu situaciju.

Naime, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić je objašnjavajući nešto kolegi koji je sjedio pored njega "nehotice" pokazao tri prsta, ali se ubrzo korigovao. 

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Nenad Nešić našao se na meti brojnih kritika javnosti u Federaciji BiH nakon što je gostujući u jednoj TV emisiji pokazao tri prsta. 

"Ne shvatam da u Sarajevu tri prsta znače provokaciju. To je tradicionalni srpski pozdrav kojim se mi pozdravljamo i ja sam tradicionalnim srpskim pozdravom pozdravio pripadnika srpskog naroda gospodina Vukanovića. Nisam nikoga provocirao, niti mi je to bila namjera. Ukoliko sam nekoga uvrijedio, izvinjavam se", rekao je tada Nešić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...