KONAČNO SE SKUĆILI: JLo i Ben Affleck kupili vilu u Kaliforniji vrijednu 60 miliona dolara (VIDEO)

Vila ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila, a to je tek dio sadržaja ovog luksuznog kompleksa

  • Show

  • 02. Jun. 2023  

  • 1

Slavni par Jennifer Lopez i Ben Affleck u srijedu su kupili novi dom u Kaliforniji za 60 miliona američkih dolara.

Nakon gotovo dvije godine potrage za savršenim domom, par je odlučio kupiti imanje u Beverly Hillsu od 3.530 kvadratnih metara, koji je platio gotovinom.  

Vila se sastoji od 12 spavaćih soba i 24 kupatila. Iz agencije za nekretnine naveli su da se radi o izvrsno dizajniranom prostoru, koji je sofisticiran i elegantan. Mediji vjeruju da su kupili ovaj kompleks, jer sadrži jedinstven zatvoreni prostor za sportske aktivnosti, koji se sastoji od teretane, boksačkog ringa i drugih sportskih terena.

Njihov novi dom ima pogled na planinske predjele, a u dvorištu se pored vile nalaze veliki bazen, kuća za goste, kuća za čuvare, košarkaško igralište, garažu za 12 automobila i parking mjesta za 80 automobila.

Pored toga, smatra se jednim od najsigurnijh imanja na Beverly Hillsu, jer se na oba ulaza može pristupiti samo kroz privatne i zatvorene ulice. Nalazi se u blizini kultnog hotela Beverly Hills i aerodroma Van Nuys.

Mediji su već snimili da u njihov dom stiže novi namještaj. Ovaj potez signalizira da je njihova veza stabilna unatoč tome što je proteklih mjeseci par imao nekoliko žustrih rasprava u javnosti. Podsjećamo, Lopez i Affleck vjenčali su se u julu 2022. godine u Las Vegasu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...