MILORAD DODIK ODRIJEŠIO KESU: Rukometni klub Borac će dobiti 800.000 KM

Saopšteno je ovo na prijemu zlatnih olimpijaca i uprave banjalučkog kluba u kabinetu Milorada Dodika.

  • Mini market

  • 02. Jun. 2023  

  • 1

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska je nakon današnjeg sastanka sa upravom kluba obećao finansijsku pomoć banjalučkom premijerligašu.

Dodik će tako pomoći u narednim mjesecima Rukometnom klubu Borac iznosom od 800.000 KM.

Saopšteno je ovo na prijemu zlatnih olimpijaca i uprave banjalučkog kluba u kabinetu Milorada Dodika.

“Predsjednik Dodik nam je obećao značajnu pomoć u radu kluba kao bismo spremno dočekali narednu takmičarsku sezonu. Takođe, istakao je i da će se maksimalno uključiti oko problema sa knjiženjem prostora u Srpskoj ulici, odnosno spora koji RK Borac m:tel ima sa Nebojšom Torbicom“, rekao je direktor kluba Vladimir Branković za MONDO.

Banjalučki klub je proteklu sezonu završio na desetom mjestu u Premijer ligi BiH, a u Kupu BiH je stigao do četvrtfinala.

Što se tiče situacije sa igračkim kadrom, klub su do sada napustili Luka Perić (Celje Pivovarna Laško), Berin Brkić (Ohrid), te Luka Knežević i Marko Lukić, koji će u narednom periodu nositi dres tuzlanske Slobode.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...