ODRŽAN SASTANAK U SREBRENICI: SDP uskoro osniva nove općinske organizacije

"SDP BiH nastavlja svoje jačanje na svakom dijelu Bosne i Hercegovine, a organizovane posjete predstavljaju jedan od koraka", saopćeno je iz SDP-a BiH.

  • Mini market

  • 02. Jun. 2023  02. Jun. 2023

  • 1

U Srebrenici je danas održan inicijalni sastanak za osnivanje nove opštinske organizacije SDP BiH Srebrenica.

Ovu infomaciju je na svom Twitter profilu potvrdio Vojin Mijatović, potporedsjednik SDP-a i federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta.

"Nakon dugo vremena krećemo u aktivnosti oko ponovnog formiranja OO SDP BiH Srebrenica. Slijedi nam formiranje povjereništva i vrlo brzo izborno-izvještajna konferencija OO SDP BiH Srebrenica", naveo je Mijatović.

Sastanku su još prisustvovali generalni sekretar SDP BiH Elvir Karajbić, predsjednik KO Tuzla Dževad Hadžić i zastupnik NSRS Saša Grbić koji su bili u posjetama Zvorniku, Bratuncu i Srebrenici.

Osim reorganizacije opštinskih odbora Zvornika i Srebrenice, planirana je reorganizacija OO SDP Bratunac, a nakon toga slijedi posjeta i formiranje odbora u Bijeljini.

"SDP BiH nastavlja svoje jačanje na svakom dijelu Bosne i Hercegovine, a organizovane posjete predstavljaju jedan od koraka", saopćeno je iz SDP-a BiH.

Održan inicijalni sastanak za osnivanje OO SDP Srebrenica Generalni sekretar SDP BiH Elvir Karajbić, potpredsjednik SDP...

Objavljuje SDP BiHPetak, 2. lipnja 2023.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...