POJAČANJE NA KOŠEVU: U FK Sarajevo stigao najbolji lijevi bek u Premijer ligi

Dvadesettrogodišnji Duraković je rođen u Bugojnu i prve fudbalske korake napravio je u bugojanskoj Iskri. U

  • Sport

  • 03. Jun. 2023  

  • 0

Novi član Sarajeva je postao defanzivac Elvir Duraković.

Na Koševo stiže nakon sjajne sezone u Igmanu iz Konjica gdje je svojim igrama oduševio fudbalsku javnost u BiH, a igrači i treneri svih ekipa u ligi izabrali su ga za najboljeg lijevog beka šampionata u izboru „Kristalnih 11“.

Njegove odlične partije nagradio je i selektor Faruk Hadžibegić koji ga je uvrstio na prošireni spisak za predstojeće utakmice reprezentacije BiH.

Dvadesettrogodišnji Duraković je rođen u Bugojnu i prve fudbalske korake napravio je u bugojanskoj Iskri. U karijeri je prije Igmana igrao za Bratstvo, Mladost DK i ekipu Tuzla City.

Elvir Duraković je i zvanično novi igrač FK Sarajevo. Igrači i treneri svih ekipa u ligi izabrali su ga za najboljeg...

Objavljuje FK SarajevoSubota, 3. lipnja 2023.

Duraković i FK Sarajevo potpisali su ugovor do 2026. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...