BOKSERSKI SPEKTAKL: Edin Puhalo odbranio titulu prvaka Evrope, u trećoj rundi tehničkim nokautom savladao višestrukog prvaka Francuske

Puhalo sada ima skor od 23 pobjede i samo jednog poraza.

  • Sport

  • 03. Jun. 2023  03. Jun. 2023

  • 1

Bosanskohercegovački bokser Edin Puhalo, poznatiji kao Iron Puki, obranio je titulu prvaka Evrope u elitnoj WBA diviziji.

 Na bokserskom spektaklu u njemačkom Baden-Württembergu Puki je u trećoj rundi tehničkim nokautom savladao višestrukog prvaka Francuske Sirila Makiadija. 

Nakon početnog ispitivanja snaga u prve dvije runde naš bokser je u trećoj rundi serijom preciznih i snažnih udaraca tri puta slao rivala na pod, nakon čega je sudija prekinuo meč.

Puhalo sada ima skor od 23 pobjede i samo jednog poraza. Trenutno je sedmi izazivač za svjetskog prvaka u elitnoj i najstarijoj bokserskoj diviziji WBA.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...