NEUGODNO IZNENAĐENJE IZ SARAJEVA: Pogledajte reakciju Neleta Karajlića na pitanje o Emiru Kusturici…

Karajlić je u sat i pol, koliko je trajalo gostovanje na HRT-u, govorio i o tome zbog čega ne podržava proteste u Srbiji protiv režima Aleksandra Vučića

  • Mini market

  • 05. Jun. 2023  05. Jun. 2023

  • 1

Bivši Sarajlija, bivši frontmen grupe Zabranjeno pušenje i bivši član benda No Smoking Orkestra, Nenad Janković, alias Nele Karajlić, govorio je na HRT-u o tome zašto se grupa raspala te o odlasku iz Sarajeva i odnosu sa Sejom Sexonom. 

Karajlić je u sat i pol, koliko je trajalo gostovanje na HRT-u, govorio i o tome zbog čega ne podržava proteste u Srbiji protiv režima Aleksandra Vučića, masakr u Beogradu nazvao je najvećom tragedijom srpskog naroda, a u prvom dijelu emisije pokušao je opravdati svoje nacionalističke istupe činjenicom kako s majčine strane potiče iz mješovitog braka.

No, zanimljiva je i njegova reakcija, nakon neočekivanog pitanja voditelja Aleksandra Stankovića, koji se pozvao na izjavu Neletovog bivšeg prijatelja Zenita Đozića, a koji je ustvrdio kako je Emir Kusturica izbacio Neleta Karajlića iz njegovog benda.

Pogledajte njegov odgovor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...