BURNO U SRBIJI: Šarović od Centra za socijalni rad tražio evaluaciju Vučićevog psihičkog stanja… (VIDEO)

Dodao je da smatra da čovjek koji je u stanju da tako nešto izgovori nije sposoban da brine o djeci.

  • Regija

  • 07. Jun. 2023  

  • 1

Predsjednik Pokreta "Ljubav, vjera, nada" Nemanja Šarović izjavio je da je od Gradskog centra za socijalni rad zatražio da hitno izvrši evaluaciju psihičkog stanja Aleksandra Vučića.

Šarović je na Twitteru istakao da je to uradio zbog „monstruozne i neshvatljive, ali svakako veoma opasne“ Vučićeve izjave „da će se i grobovi njegove djece boriti protiv njegovih političkih protivnika“.

„Zatražio sam od Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, da u skladu sa svojim nadležnostima, hitno izvrši evaluaciju psihičkog stanja Aleksandra Vučića i njegovu maloljetnu djecu zaštiti od njega samog“, istakao je.

Dodao je da smatra da čovjek koji je u stanju da tako nešto izgovori nije sposoban da brine o djeci.

„Smatram da čovjek koji je u stanju da pomisli, a kamoli izgovori ‘I grobovi moje djece boriće se protiv ustaša’, pri čemu je ustašama proglasio sve građane Srbije koji nisu njegovi politički istomišljenici, nije sposoban da brine ni o sopstvenoj djeci a kamoli o svakom djetetu u Srbiji što je njegova ustavna i zakonska obaveza!“, zaključio je Nemanja Šarović.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...