SEKUNDE DO KATASTROFE: Pogledajte kakvu je glupost učinio vozač na autocesti u susjedstvu…

Višestruko protupropisan, krajnje opasan, nerazuman i skandalozan postupak vozača Volkswagena.

  • Auto

  • 07. Jun. 2023  

  • 2

Svi ljudi imaju fiziološke potrebe, pa treba biti odgovoran i pravodobno sve obaviti u WC-u na benzinskim pumpi ili ugostiteljskom objektu na stajalištu. Ali zaustaviti vozilo na voznoj traci autoceste kako bi urinirali uz rub vozne trake?!

Ovo je vjerovatno jedinstven slučaj na hrvatskim autocestama, ali i šire!

Višestruko protupropisan, krajnje opasan, nerazuman i skandalozan postupak vozača karavana Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI koji se zaustavio u voznoj traci autoceste A3, u zoni radova kod Ivanićgrada, kako bi urinirao, objavila je FB stranica CONVOY:

Za rubriku “vjerovali ili ne”!!!!
Danas na autocesti u radovima poslije izlaza Ivanićgrad u smjeru Zagreba vozimo 89 km/h i lik odjednom počne naglo kočiti i zaustavlja se. Ja jedva stajem iza njega, a iza mene isto se autobus jedva zaustavlja da ne udari u mene. Ja mislio nešto se desilo putnicima u autu ili se pokvario, kad lik izišao i radi ovo što sam uslikao, napisao je očevidac.

(SB)

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...