ISPRED PORODIČNE KUĆE, OKO DVA SATA IZA PONOĆI: Policajcu u Crnoj Gori postavljen eksploziv ispod automobila

"Na licu mjesta je utvrđeno da je ispod vozila marke 'Kia', vlasništvo policijskog službenika M.R. postavljena improvizovana eksplozivna naprava".

  • Regija

  • 07. Jun. 2023  07. Jun. 2023

  • 0

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) u Bijelom Polju u Crnoj Gori saopštilo je da je sinoć, oko dva sata iza ponoći, u tamošnjem naselju Rakonje došlo do eksplozije ispred porodične kuće policijskog službenika M.R.

Utvrđeno da je ispod njegovog vozila postavljen eksploziv.

"Nakon prijavljenog događaja, obavljen je uviđaj na licu mjesta od strane državnog tužioca Danijele Đuković, vještaka zaštite od požara, eksplozija i eksplozivnih sredstava, krim. tehničara i ovlašćenih policijskih službenika OB Bijelo Polje. Na licu mjesta je utvrđeno da je ispod vozila marke 'Kia', vlasništvo policijskog službenika M.R. postavljena improvizovana eksplozivna naprava. Preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja identiteta NN lica ili više njih koji su postavili predmetnu eksplozivnu napravu. Takođe, nakon izuzetih tragova sa lica mjesta, vještak će se izjasniti o uzroku nastanka eksplozije", saopšteno je iz ODT-a u Bijelom Polju, prenose Vijesti.me.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...